Nieuwsarchief

Vanaf zaterdag 13 november zijn er aangescherpte corona maatregelen voor het sporten in binnensportaccommodaties van kracht. Voor het deelnemen aan trainingen en/of wedstrijden voor iedereen van 18 jaar en ouder is het coronatoegangsbewijs (CTB), oftewel de QR-code verplicht. De publieke tribune is tijdens trainingen en wedstrijden gesloten.

Ook KV Volharding volgt de regels van de overheid en heeft hier een protocol voor opgesteld volgens de richtlijnen van het NOC/NSF, KNKV en gemeente Reimerswaal.

Mochten er vragen zijn over de coronaregels bij Volharding dan kan er contact opgenomen worden met de coronawerkgroep via estherverstelle@gmail.com

klik hier om alle regels te bekijken zodat je weet wat je kunt verwachten als je aankomt bij de Reimerswaalhal.

Zoeken in nieuwsberichten Home

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!